Bli medlem av Bil-Demontørenes Dataring

Meld inn din bedrift og bli en del av Norges største database for brukte bildeler!


Hvem kan legge ut deler på finndel.no?

For å kunne legge ut deler til salgs på finndel.no må man være medlem av Bil-Demontørenes Dataring, samt være offentlig godkjent biloppsamlingsplass med rett til å skrive ut vrakmelding. Og man må drive med salg av bildeler.

Medlemsfordeler

Ved å legge ut sitt delelager på finndel.no - Norges største database for brukte bildeler, så treffer man virkelig mange som er på utkikk etter bildeler. I løpet av et år har vi over en million beøkende på våre websider. Noe våre medlemmer gir uttrykk for at gir dem en betydelig økning i salg av brukte bildeler.

Pris og kontingent

Man må betale et innmeldingsgebyr, samt en årlig medlemskontingent. Prisene på innmeldingsgebyr og årsavgift bestemmes av generalforsamlingen i Bil-Demontørenes Dataring. Kontakt oss på dataring@finndel.no for årets priser. I tillegg må man ha programvare for bilopphuggerier. Vi kan anbefale Delenett, et program som er spesielt utviklet for dataringen, ta kontakt om du ønsker mer informasjon om dette programmet.

Søknadsskjema for medlemsskap

Hvis du vil bli medlem og oppfyller kravene nevnt ovenfor, så fyll ut søknadsskjema (Word | PDF) og sendt det til oss på dataring@finndel.no eller vanlig brevpost: Postboks 45, 3401 LIER. Søknaden blir i hvert tilfelle vurdert av styret i Bil-Demontørenes Dataring.Bil & Maskinhuggeriet AS
Besøk finndel.no på facebook
Nordland Bilopphugging AS
Trondheim Bil-Demontering AS
Jern og Metallomsetning AS
Grønvolds Bil-Demontering AS
Aasen Bil-Demontering AS
Følg oss på sosiale medier:
Facebook logo
Instagram logo
Admin
Til toppen av siden